Mer enn 60 år med fornøyde kunder

 

Fasade    Fabrikken på 1970-tallet


Fjerdingstad Trevarefabrikk AS ble etablert i 1949 av familien Fjerdingstad, som fortsatt 60 år senere, eier og driver fabrikken som ligger i Hokksund, midt imellom Drammen og Kongsberg.
Utviklingen har vært eventyrlig. Fra 1959 og frem til i dag har vi produsert flere hundre tusen dører og vinduer.
I 1959 kom den første prototypen på H-vinduet, det velkjente husmorvinduet, og i 1962 ble vi den første H-vinduet produsenten på Østlandet. Den gang var H-vinduet en stor revolusjon som gjorde at husmoren kunne stå inne å pusse vinduet på innsiden og utsiden.
Idag produserer og leverer vi en rekke egne produkter i tillegg til H-vinduet. Våre produkter distribueres gjennom vårt forhandlernett som er byggevarehus, husprodusenter og byggmestere. Dyktige forhandlere med stor geografisk spredning sørger for trygg distribusjon uavhengig av hvor i landet du bor. Ta kontakt med oss på firmapost@fjerdingstad.no eller  telefon 32 25 16 00 for å få oppgitt din nærmeste forhandler.

Fjerdingstad Trevarefabrikk AS, nå H-vinduet Fjerdingstad AS, har lang tradisjon for å ta inn lærlinger i faget. Vi er stolt av vår tradisjon som opplæringsbedrift, og ikke minst er vi stolt av våre lærlinger og deres ønske om å lære seg trevare og bygginnredningsfaget.

LES MER


 

DET GYLNE SAGBLAD - ÅRETS BEDRIFT 2011 I NORSK TREVAREINDUSTRI

 

På Landsmøtet i Norsk Trevare i Loen den 9. juni fikk vi, tildelt “Det Gylne Sagblad”, som bevis på at vi ble Årets bedrift 2011 i Norsk Trevareindustri.

«Det Gylne Sagblad» deles ut til den bedriften som har utrettet noe som kan være til eksempel til etterfølgelse for andre bedrifter i bransjen. Den kan ha utmerket seg innen markedsføring, teknologi, produksjonsstyring, opplæring, utvikling av mennesker, produkter eksport eller samarbeid.

   
    Fasade


Juryens begrunnelse:

• H-Vinduet Fjerdingstad  AS har fra 2009 til 2011 gjennomført  en rekke store endringer i bedriften som har ført til mer effektiv produksjon og forbedret økonomi. Bl.a. har bedriften innført konkrete målinger som er synlige for alle i bedriften til enhver tid.

• Både ledelse og ansatte har vist stor omstillingsevne gjennom en tøff og krevende prosess. Videreutvikling av de ansatte er i fokus og bedriften har iverksatt flere tiltak som bidrar til godt samhold.

• H- Vinduet Fjerdingstad AS viser også et stort engasjement for lærlinger. De setter av tid og ressurser til å følge opp hver enkelt og med 8 lærlinger i bedriften i dag, er de en inspirasjonskilde for hele bransjen.