Sponsorater

Våre sponsorater skal bidra til å øke kjennskapen til H-vinduet Fjerdingstad. Vi har valgt å sponse større og mindre idrettsklubber og lokale arrangementer innenfor vårt nærområde. Under kan du lese litt om de enkelte.

 

Strømsgodset Toppfotball 
Stiftet 10. februar 1907, er en fotballklubb fra Gulskogen i Drammen, som er en del av allianseidrettslaget Strømsgodset Idrettsforening. Laget spiller sine hjemmekamper på Marienlyst stadion, der tilskuerrekorden er 16 687 mot Rosenborg i 1969. Strømsgodset har tilsammen vunnet to seriemesterskap og fem norgesmesterskap. I 2015 går klubben inn i sin 29 sesong på eliteserienivå. 
Godset


 
     
 

Hokksund Idrettslag (stiftet 3. januar 1904 som Eiker Skiklub) er et idrettslag fra Hokksund i Øvre Eiker, Buskerud, som driver med fotball, håndball og skiidrett. I 1927 slo klubben seg sammen med Haugsund Idrætsforening og dannet Eiker Ski- & Ballklubb. I 1959 slo klubben seg sammen med Falk-Kameratene og dannet Hokksund Idrettslag.
Hokksund Idrettslag

 
     
 

Ole Einar Bjørndalen har sørget for at mange har hørt om Simostranda, ei bygd i Modum kommune i Buskerud. Simostranda er et aktivt lite bygdesamfunn med godt oppvekstmiljø for barn og unge.Idrettslaget er viktig for tilhørigheten for folk som bor her, og samlingsstedet i bygda er klubbhuset Eikvang. 
Simostranda Idrettslag

 

     

 

 

 

 


Årlig festival i Hokksund by med konkurranser, konserter, aktiviteter for barn, kulturvanding, lakesfestival og syng med oss, er noen av arrangementene under festivalen. 

Festivalens målsetning er:
Skape identitet
Tilhørighet og stolthet
Profilere Hokksund utad
Styrke Hokksunds unike varemerke
Fortelle historien om elven og laksen
Hokksund by- og laksefestival